Kunst in een kopje koffie

Stadsbestuur Antwerpen huldigt wereldkampioen 'Latte Art 2009' Peter Hernou
Stadsbestuur Antwerpen huldigt wereldkampioen 'Latte Art 2009' Peter Hernou

‘Smaak en textuur, dat zijn de troeven waarmee ik heb gewonnen.’ Een vis met luchtbellen, een vogel of aap… Koffiekunstenaar Peter Hernou tovert het allemaal tevoorschijn in het melkschuim van je kopje koffie.

Peter Hernou (39) werd op 26 juni 2009 in Keulen wereldkampioen ‘Latte Art 2009.’ De Antwerpenaar werd voor die prestatie gisteren op het stadhuis gehuldigd door burgemeester Patrick Janssens. De koffiemeester mocht in het gulden boek van de stad Antwerpen zijn naam schrijven naast die van producer-gitarist Ry Cooder en de gewezen Tsjechische president Vaclav Havel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *