Albert Heijn verlaagt prijzen koffie

Albert Heijn verlaagt koffieprijzen
Albert Heijn verlaagt koffieprijzen

Albert Heijn heeft de prijzen van koffie substantieel verlaagd. Met deze prijsverlaging wil de supermarktketen de alledaagse boodschappen voor de klant zo betaalbaar mogelijk houden. Deze prijsverlaging maakt koffie bij Albert Heijn tot de voordeligste in Nederland.

Albert Heijn kondigt de prijsverlaging vandaag aan in een paginagrote advertentie in landelijke en regionale dagbladen. Afgelopen maandag werd op dezelfde wijze een structurele prijsverlaging van tien groenten onder de aandacht van de consument gebracht. “Wij zien dat onze concurrenten hun prijzen verlagen, zowel in vers als in houdbaar. Albert Heijn kan daarin niet achterblijven. Wij hebben onze klanten beloofd de dagelijkse boodschappen betaalbaar te houden en we willen onze prijspositie in het midden van de markt vasthouden”, aldus directievoorzitter Dick Boer. Eerder heeft de supermarktketen laten weten niet duurder te willen zijn dan bijvoorbeeld C1000. Prijsmetingen van onder andere de Consumentenbond tonen aan dat Albert Heijn in deze opzet slaagt. Met de vandaag doorgevoerde prijsverlaging heeft Albert Heijn in vergelijking met de meeste andere supermarkten voor koffie zelfs een scherpe prijsstelling.

Koffieprijzen AH
Koffieprijzen AH

One thought on “Albert Heijn verlaagt prijzen koffie

  • 8 september 2013 at 02:16
    Permalink

    Godverdomme niet de prijzenverhogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *