Kom je even op de koffie?

DE Koffiekring
DE Koffiekring

Waar 75% van de jongeren zegt niet meer zonder internet te kunnen leven, komt Douwe Egberts met een interessante nuancering van dit soort berichten. Samen koffie drinken blijkt nl.  nog altijd een populair middel onder jongeren om onderlinge contacten te verstevigen. Daarom kwam DE met een leuke online-actie om de offline-contacten te verstevigen, onder het genot van … juist.

“Waar sociale netwerken als Hyves en Twitter ervoor zorgen dat we elkaar altijd kunnen bereiken en constant weten waar onze `vrienden’ zijn, zien jongeren nog altijd een duidelijk verschil tussen online contacten en hun èchte vrienden met wie ze graag bijkletsen onder het genot van `een bakkie’.” Dit blijkt uit onderzoek dat DE liet doen.

Om het ‘bijkletsen’ te bevorderen is Douwe Egberts gestart met een virale campagne op Hyves: de DE Koffiekring. Met deze gadget selecteer je je ‘echte’ vrienden op je Hyves-profiel. Je ziet direct hoe zij hun koffie het liefst drinken. Doel is om een afspraak te maken en eens fijn bij te kletsen. Als je vervolgens naar één van de Douwe Egberts Koffie Café’s gaat, krijg je de tweede kop koffie gratis.

Met wie drink een lekker bakkie koffie?
Met wie drink een lekker bakkie koffie?

Bron: nieuwsbank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *