Koffie drinken tegen de rimpels

Koffie drinken tegen rimpels
Koffie drinken tegen rimpels

Oil of Olaz Regenerist? Vichy LiftActiv? Niveau Visage Anti-Rimpel Q10PLUS? Nee niets van dat, gewoon simpel elke dag een kopje koffie van Nescafe! In Singapore wordt het al gedronken: koffie met Collageen er in.

Hoe lang het nog duurt voor kritisch Nederland aan de koffiecollageen is, moet nog maar blijken. Nescafé beweert met de nieuwe koffieproducten iets te hebben gevonden op dure botoxbehandeling en plastische chirurgie. De zakjes koffie bevatten 200 gram collageen, een lichaamseigen stof die je huid elastischer maakt. Het assortiment huidverjongende koffie bestaat uit een versie met melk, soja of extra calcium.

Trend

Hoewel de effecten nog niet wetenschappelijk onderzocht en dus onduidelijk zijn, wordt het steeds populairder om eten en drinken in verband te brengen met schoonheid en het mooi-zijn. Dit wordt ook wel “nutri-cosmetics” genoemd, meldt de DailyExpress. Producenten doen er dus alles aan om hun afzet en omzet te verhogen, en hun imago te verbeteren door de eventuele effecten die het product zou kunnen hebben.

Wetenschappers aan de andere kant hebben hun twijfels over het effect van collageen in koffie, zij denken dat het simpelweg afgebroken zal worden in de darmen.

Meer info: NU.nl, AD.nl, DailyExpress.co.ukBeauty Blog.

One thought on “Koffie drinken tegen de rimpels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *