Nespresso: gaat George Clooney dood?

George: kijk uit!
George: kijk uit!

Wordt dit het eind van George Clooney in de Nespresso reclames? We gaan het zien, morgen (vrijdag 6 november) komt namelijk de nieuwe reclame uit waarin George… jawel, een piano op z’n dak krijgt.

Geweldig hoe Nespresso het ultieme gevoel creëert bij het product espresso en koffie. Niet ingaan op de kwaliteit van de gebruikte bonen, maar gewoon een lekker muziekje op de achtergrond, een mooie vrouw, een mooie man (George), een flauw grapje… en de hele wereld koopt vervolgens de cupjes á minimaal 30 cent p/s x 10 per doos.

Goed, even terug naar de nieuwe reclame. Meneer Clooney is sinds 2006 het gezicht van Nespresso (what else?). In de nieuwe spot, met als titel “The Piano”, heeft hij net een nieuw espresso-apparaat gehaald en wandelt naar buiten…. alwaar een enorme vleugel naar beneden komt vallen. En dus: G.C. gaat naar de hemel!

En wie ontmoet hij daar? John Malkovich!

John Malkovich als Meester-Barista
John Malkovich als Meester-Barista

Op 6 november wordt de nieuwe Nespresso-film uitgebracht, en zullen we afloop volledig gaan meemaken. Tot die tijd alvast wat sfeerimpressies (ook te vinden op de Nespresso-site).

Ingrediënt 1: Mooie Vrouw als mede-klant
Ingrediënt 1: Mooie Vrouw als mede-klant

 

Ingrediënt 2: De Barista (ook Mooie Vrouw)
Ingrediënt 2: De Barista (ook Mooie Vrouw)
Ingrediënt 3: De Piano
Ingrediënt 3: De Piano

Via: Molblog.nl

6 thoughts on “Nespresso: gaat George Clooney dood?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *