Wat hebben Giel, Gerard en Annemieke gemeen?

Doppio Espresso
Doppio Espresso

Dat ze samen in Serious Request en Glazen Huis zitten natuurlijk, maar ook iets anders! Ze drinken namelijk dezelfde koffie, exclusief verzorgd door Doppio Espresso.

Dat Doppie Espresso lekker bezig is blijkt uit het bericht dat er een nieuwe flagshipstore is geopend in Alkmaar. Ook is bevestigd dat men in 2010 wil uitgroeien naar 6 vestigingen. Maar dat blijkt dus nog niet alles!

Misset Horeca meldt: “De koffieformule met vestigingen in Groningen, Rotterdam en Alkmaar, gaat de 150 betrokkenen bij het Glazen Huis van de 3 FM Serious Request-actie voorzien van koffie en thee, inclusief de ‘bewoners’ van het huis zelf.

Publiek dat op het evenement in Groningen afkomt kan terecht bij de mobiele espresso bar die op hetzelfde plein staat. Hier schenkt Doppio Espresso thee en koffievarianten.

Jonathan Teoh – eigenaar van de koffieketen – heef het verzoek om te mogen leveren ingediend bij de organisatie en afgelopen vrijdag kreeg hij groen licht. Hij gaat leveren samen met Friesland Foods en de koffiebrander waarmee Doppio samenwerkt.”

We gaan zien hoe het ze smaakt, maar of Giel ook koffie drinkt….?

Serious Request koffie verzorgt door Doppio Espresso
Serious Request koffie verzorgd door Doppio Espresso

Bron: o.a. MissetHoreca.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *