Nederland gastland World Barista Championship 2011?

Een opmerkelijk bericht vandaag via Twitter: Nederland wordt misschien het gastland voor het wereld-koffiekampioenschap van 2011. De SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) heeft dit aangegeven.

WBC 2011 in Nederland? (foto: Live Solutions Events)
WBC 2011 in Nederland? (foto: Live Solutions Events)

Het zou om alle disciplines gaan (World Coffee in Good Spirits Championship, World Cup Tasters Championship en het World Latte Art Championship), behalve de Barista kampioenschappen. Daarnaast wordt Maastricht al als mogelijke locatie genoemd.

Spannend! Waarschijnlijk binnenkort meer…

Bronnen: Misset Horaca, Koffiegek.nl

3 thoughts on “Nederland gastland World Barista Championship 2011?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *