EasyJet verkoopt Starbucks VIA Ready Brew

EasyJet start verkoop Starbucks
EasyJet start verkoop Starbucks

EasyJet en Starbucks gaan een samenwerking aan per 1 mei 2009. De samenwerking houdt in dat easyJet op alle lijnvluchten in Europa Starbucks VIA Ready Brew gaat verkopen. EasyJet verwacht hiermee haar klanten betere service te kunnen geven, en Starbucks is volgens het persbericht blij om haar markt verder uit te breiden doordat nog meer reizende mensen kunnen genieten van “high-quality” koffie. Hiermee maakt Starbucks ook een stap in de goeie richting, zoals eerder werd beloofd.

Bestellende klanten kunnen kiezen uit de smaken Italian Roast of nutty Colombia. Daarnaast wordt het ook mogelijk Tazo thee te bestellen in de smaken English Breakfast, Earl Grey, Refresh and Passion varieties, en zit de Starbucks Gourmet Hot Cocoa ook in het assortiment.

Foto: Orange Travel Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *