World Barista Championship 2011 in Columbia

WBC
WBC

De website van de WBC meldt dat Columbia gastland zal zijn voor de barista wereldkampioenschappen in 2011. Bogota is the place to be voor de finalisten.

WBC directeur Cindy Chang meldt dat het “een moeilijke beslissing was” om te kiezen tussen de 7 landen die zich kandidaat hadden gesteld. Luis Muñoz, CEO van de National Federation of Coffee Growers of Colombia (FNC) zegt “erg blij te zijn de kampioenschappen te mogen hosten” in 2011. “Het is een kans voor baristi en bezoekers om de wereld van de Columbiaanse koffie te ontdekken”. De keuze om een land te kiezen waar koffie wordt geproduceerd is wat dat betreft goed uit te leggen.

3 thoughts on “World Barista Championship 2011 in Columbia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *