Boek: Thuisbarista – Kwaliteitskoffie uit eigen keuken

Vandaag is het boek “ThuisBarista” uitgekomen op de Beleef Koffie beurs in Utrecht. Het boek is een initiatief van barista Sander Schat, auteur Ronald Buitenhuis en fotograaf Gerben Hettinga. Het beschrijft stap voor stap hoe je diverse typen kwaliteitskoffies bereidt en laat diverse koffieliefhebbers en -kenners aan het woord over hun ideeën en verhalen.

Cover Thuisbarista
Cover Thuisbarista

ThuisBarista gaat niet over de historie van koffie en koffiegebieden, maar vooral over het zetten van goede hedendaagse koffie. Naast de prachtige fotografie geeft het boek een eenvoudige uitleg aan de hand van voorbeelden hoe de verschillende zetmethodes uitgevoerd kunnen worden.

Een echte musthave voor zowel de beginnende als gevorderde koffieliefhebber.

Prijs € 24,95 (o.a. te verkrijgen op Bol.com)

Site: thuisbaristaboek.nl

One thought on “Boek: Thuisbarista – Kwaliteitskoffie uit eigen keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *