CoffeeCommon: op zoek naar het wonder van koffie

Koffie is een wonder. Dat vinden veel mensen over de hele wereld. Maar een echt goeie koffie is niet zo vanzelfsprekend, sterker: er is een behoorlijke zoektocht  voor nodig om een goede koffie te vinden en deze op de juiste manier te bereiden. Daarnaast is koffie gewoon handel. En waar handel is, zijn concurrenten. Deze concurrentiestrijd zou dat ene speciale kopje koffie echter behoorlijk in de weg kunnen staan.

Coffee Common (TED, 2011)

Dat is precies waar het initiatief “Coffee Common” vandaan komt. Een groep koffiebranders hebben de koppen bij elkaar gestoken en rondom de TED2011 in Californië laten ze gezamenlijk zien hoe het “wonder van koffie” tot stand komt. Samen op zoek naar het perfecte kopje koffie: mooie gedachte!

Een korte impressie wat zich tijdens TED afspeelt (28 februari – 4 maart) is hieronder te zien. Let op: de koffiepapillen zullen ongetwijfeld reageren!

Check ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *